Silmämeikin puhdistusemulsio

Suunniteltu erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Silmien fysiologiaan sopiva koostumus, ionittomat pinta-aktiiviset ainesosat, pH-taso sama kuin kyyneleillä (7,3) sekä isotoninen kyyneleiden kanssa. Emulsio poistaa kaikki meikit silmien alueelta erittäin hellävaraisesti jättäen rauhoittavan ja rentouttavan tunteen silmien ympärillä. Parabeniton.

Silmämeikin puhdistusvesi

Suunniteltu erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille, jotka rakastavat vesipohjaista koostumusta. Tämä erityisen lempeä Ruiskaunokin vettä sisältävä kosteusemulsio soveltuu täysin silmän fysiologiaan: ionittomat pinta-aktiiviset ainesosat, pH-taso sama kuin kyyneleillä (7,3) sekä isotoninen kyyneleiden kanssa.  Se puhdistaa silmät ja poistaa kaikki meikit äärettömän hellävaraisesti jättäen raikkaan ja virkistävän tunteen. Parabeniton.

Silmämeikin puhdistaja 2 IN 1 Express

Tämä kaksitehoinen puhdistusratkaisu, poistaa kaikki meikit, jopa vedenpitävät ja se on suunniteltu herkät silmät omaaville tai piilolinssien käyttäjille. Koostumus on täysin mukautettu silmän alueen fysiologiaa vastaavaksi. Puhdistaa nopeasti ja hellävaraisesti vedenpitävän meikin. Parabeniton.

 

 

INFINI-CILS Mascara & liner

Ripsien kasvun aktivaattori

Eye Care Cosmetics on kehittänyt innovatiivisen ja ainutlaatuisen koostumuksen, joka aktivoi ja edistää silmäripsien ja kulmakarvojen kasvua näkyvään ja luonnolliseen lopputulokseen.

INIFINI-CILSllä on ainutlaatuinen kaksitehoinen toimintatapa, jossa on kaksi vaikuttavaa ainetta: T. D. C ja Biotinyl, jotka pidentävät silmäripsien elinkaarta ja samalla lisäten niiden kasvua. Ripset ovat näkyvästi tiheämmät ja pidemmät sekä uudet ripset kasvavat paksumpina ja vahvempina. INFINI-CILSn kaksi erilaista päätä: liner on tarkoitettu ripsien juureen sekä harja ripsiin ja kulmakarvoihin. Tuote on suunniteltu herkälle ja allergiselle iholle ja silmille, eikä se sisällä prostaglandiineja tai johdannaisia sekä tuotetta on vahvistettu orgaanisella Silicium ja Panthenolilla. Kliiniset tulokset ovat erittäin myönteisiä. Parabeniton..

Käyttö: aamulla, ennen meikkaamista tai ennen nukkumaanmenoa, silmämeikin puhdistuksen jälkeen.

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus