MEIKKIVOIDE

Meikkivoiteessa on erityisen pehmeä rakenne, jolla luot ihon sävyyn täydellisesti mukautuvan mattapintaisen ja valoisan lopputuloksen. Meikkivoide ei tahraa ja se säilyy iholla koko päivän. Sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Aurinkosuoja SPF 25. 5 sävyä.

 

 

 

 

MEIKIN ALUSVOIDE

Meikin alusvoide, joka soveltuu myös erityisen herkälle iholle ja, jossa on huomioitu kaikki dermatologiset hyödyt. Tässä innovatiivisessa, ultra-hienossa koostumuksessa on hyaluronihappoa, karbamidia sekä orgaanista siliciumia niiden kosteuttavan ja ehyttävän vaikutuksen vuoksi. Ravitsevat kasviöljyt ja pehmeä pigmentti korostaa ihon luonnollista raikkautta. Aurinkosuoja SPF 25. Parabeniton. 4 sävyä.

 

 

 

PUUTERI

Ultrahieno silkinpehmeä puuteri, joka estää punoitusta tai ihoärsytystä. Puuterissa olevan riisiöljy kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, kuten myös E-vitamiinin ja linolihapon antioksidanttien ominaisuudet. Tämä puuteri tasoittaa hellävaraisesti ihon ja antaa luonnollisen ja samettisen lopputuloksen. Ei sisällä Karmiinia, Kromia, parbeneejä. 8 sävyä.

 

 

DUO LINER, KORJAUSKYNÄ

Tämä kaksipäinen kynä korjaa puutteet iholla. Hellävarainen koostumus sisältäen E- ja C- vitamiineja. Ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, lanoliinia, karmiinia, kromia tai parabeeneja. Hajusteeton.

Saatavana beige/tumma beige korjaamaan pieniä vikoja kuten tummat kohdat/silmäaluset sekä arvet.

Vihreä/beige häivyttää kaikenlaisen punoituksen, erityisesti punottavat näpyt, joille nuori iho on alttiina.

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus