Yritys

Novalens Oy on yli 35 vuoden ajan toiminut piilolinssien maahantuojana ja tukkuliikkeenä. Olemme erikoistuneet piilolinssien värjäykseen sekä erityistarpeen piilolinsseihin. Novalens Oy:n on omia tuotemerkkejä on BioFlex sekä ArtVisio. Vuoden 2018 alusta olemme ottaneet piilolinssivalkoiman rinnalle valkoimiimme laadukkaan ranskalaisen apteekkikosmetiikkasarjan.

Palvelemme kaikkia optikkoliikkeitä niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin sekä apteekkeja että kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeitä Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluu myös elokuva- ja teatterialan edustajia. Olemme avanneet myös kuluttaja-asiakkaillemme suunnatun verkkokaupan.

Laaja valikoimamme koostuu värillisistä piilolinsseistä ja räätälöidyistä erikoispiilolinsseistä. Lisäksi meiltä saa herkkäsilmäisille ja piilolinssikäyttäjille suunnattua apteekkikosmetiikkasarjaa, jota tuomme maahan yhteistyökumppaneiltamme Euroopasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Uusi osoitteemme: NOVALENS, Venekuja 1, 05720 Hyvinkää. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30. Jälleemyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus