AIOS ja NOVALENS mukana Villi & Vapaa -tapahtumassa

”Hynttyynsä yhteen lyöneet” AIOS ja Novalens ovat mukana kotimaisessa Villi & Vapaa -myyntinäyttelyssä 20.8.2022 Helsingin Katajanokalla Wanhassa Satamassa. Ovet tapahtumaan ovat avoinna klo 10.00 – 21.00.

Esittelemme kävijöille tapahtumassa muun muassa hiljattain lanseeratut upeat kehysuutuutemme; Vera Wang, Kensie, JHane Barnes ja Savile Row Titanium. Myös yllätys-uutuus on luvassa!

Vastuullisten kulutusvalintojen tekeminen merkitsee tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Voimme ylpeänä kertoa, että ympäristönäkökohdat koko elinkaarensa ajan huomioonottava, Botaniq -mallisto, kuuluu myös valikoimiimme. Villi & Vapaa -tapahtumassa pääset näkemään kaikki uutuutemme omin silmin!

Novalensin piilolinssivärjäyksiin on tullut kaksi upeaa, uutta väriä; meripihkansävyinen AMBER sekä orvokinsininen INDIGO BLUE. Kaikki 18 vaihtoehtoa kattavasta värimallisarjasta messutarjous! Optikkomme on paikalla kertomassa erityispiilolinssien valikoimastamme sekä Novalens -tuoteuutuuksista.

Voitte halutessanne seurata tapahtuman päivityksiä Villin ja Vapaan Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Asiakkaamme ovat tervetulleita ostotapahtumaan yksin tai henkilökuntansa kanssa, kysyttehän lisää meiltä! Ilmoittautuminen 15.8.2022 mennessä osoitteeseen novalens@novalens.fi

Tapaamisiin;

Otto, Marco, Susanna ja Katariina