Erikoistoiveet piilolinssivärjäyksissä

Novalensin 18 upeaa perusvalikoiman väriä ovat saatavilla sekä kuukausi- että pitkän vaihtovälin linsseihin. Myös Bioflex toric- ja multifocal -linssejä on mahdollista tilata värillisinä.

Linssit värjäytetään aina yksittäistilauksesta käsityönä, mistä johtuen värisävy voi vaihdella hieman eri värjäyskerroilla. Kaikki värimme ovat läpikuultavia eli asiakkaan omien silmien väri vaikuttaa ratkaisevasti lopulliseen väriin.

Värjäytämme linssejä myös erikoistoiveiden mukaan:


SUODATINVÄRIT

Suodatinlaseista tutut, muun muassa kontrastia parantavat värit, voidaan tarvittaessa toteuttaa myös piilolinsseihin. Valittavana on seitsemän erityisesti sinisen valon suodattamiseen kehitettyä värisävyä.


ILMAN PUPILLIAUKKOA / KOKONAAN VÄRJÄTTY LINSSI

Linsseihin värjäytetään vakiona aina pupilliaukko, mutta ne voi halutessaan tilata erikoisvärjättyinä myös ilman pupilliaukkoa. Tällöin on huomioitava, että valon läpäisevyys vähenee väristä johtuen hieman. Moni asiakas on saanut avun häikäisyyn kokonaan värjätyillä piilolinsseillä.


PUPILLIAUKON KOKO

Me kaikki olemme yksilöllisiä; myös pupilliaukon koko voi vaihdella. Värjättävän pupilliaukon koko on vakiona 4.5 mm, mutta sen voi tilata erikoisvärjäyksenä 2 – 6 mm:n kokoisena (0.50 mm:n välein).


VÄRIALUEEN HALKAISIJA

Normaali värialueen halkaisija; 11.5 mm, ei ole välttämättä hyvä kaikille. Erikoisvärjäyksenä onnistuvat myös värialueen halkaisijat vaihteluvälillä 10 – 13 mm (0.50 mm:n välein).


MUSTA PUPILLI / PUPILLIRENGAS

Musta pupilli voi olla joko läpikuultava tai täysin peittävä ja halkaisijaltaan 2 – 13 mm. Linssiin on mahdollista värjäyttää vaihtoehtoisesti myös musta pupillirengas, jolloin sen keskelle jää kirkas  3 – 6 mm:n pupilliaukko. 

Musta pupilli tai pupillirengas on mahdollista toteuttaa myös iiris -värjättyyn linssiin. Nämä erikoisvärjäykset soveltuvat esimerkiksi häikäisyn, valoherkkyyden, diplopian tai mydriaasin hoitoon. Linssejä käytetään myös korjaamaan vaurioituneen silmän ulkonäköä kosmeettisesti. 

Kysythän lisää Novalensin asiakaspalvelusta!