Hydrolens & Hydrocyl – kun tavanomainen ei riitäNovalensin toimintaperiaatteena on toimittaa piilolinssit joka lähtöön – myös silloin kun tarvitaan laajasti räätälöitäviä parametreja.

Valikoimissamme on monelle asiakkaallemme jo tuttu päiväkäyttöinen, korkeavesipitoinen Hydrolens 77 -piilolinssi. Tämä pehmeä linssi on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitaan erityisen suuria voimakkuuksia, pientä tai suurta linssihalkaisijaa tai tavanomaisesta poikkeavia kaarevuuksia. Nyt voimme tarjota vastaavan linssin myös sylinterikorjauksella! Hydrocyl 77 -linssissä sylinterikorjaus voidaan toteuttaa jopa -6 dpt asti. Saatavilla akselit viiden asteen välein.

Sfäärinen voimakkuus on näissä molemmissa linssivaihtoehdoissa +-30dpt ja tarvittaessa jopa enemmänkin! Kaarevuutta on mahdollista säätää 0,1 mm:n välein laajalla 6,6 – 10,4 mm:n alueella. Halkaisijaa saatavilla 0,5 mm:n välein välillä 11,0 – 20,0 mm.

Linssin asfäärinen muotoilu takaa pienimmän mahdollisen paksuuden voimakkuudesta riippumatta. Sairaalapuolella linssiä on käytetty erinomaisin tuloksin erityisesti vauvojen ja pienten lasten afakian hoidossa. Tarkemmat sovitusohjeet Novalensilta saatavilla.

Nämä ja muut spesialiteetit ovat tilattavissa kauttamme, kysy rohkeasti lisää!

Optikkomme palvelee Teitä teknisissä kysymyksissä sähköpostitse: optikko@novalens.fi

Asiakaspalvelu ja piilolinssitilausten vastaanotto entiseen tapaan: novalens@novalens.fi 
tai puh 017 5522 841 (ma-pe 10-15)

Kevätterveisin; Katariina, Susanna, Otto ja Marco

Novalensin löydät myös Facebookista ja Instagramista @novalenspiilolinssit