Jouluterveiset

Vuosi 2022 lähestyy loppuaan. Aika on mennyt hurjaa vauhtia; A.I.O.S. ja Novalens ovat pitäneet yhtä jo kaksi vuotta Hyvinkäällä ”saman katon alla”. Vuosi on ollut mielenkiintoinen ja opettavainen, toimintojen yhdistäminen on pitänyt meidät kiireisinä. Olemme ottaneet käyttöön laatujärjestelmän; yrityksemme on nyt FIMEA -rekisteröity maahantuoja ja jakelija.

Tiimissämme on kuluvan vuoden aikana aloittanut Susanna Heini, joka optikkona ja tuoteasiantuntijana on asiakkaidemme käytettävissä optista tietämystä vaativissa asioissa. Hänet tavoitatte sähköpostitse; optikko@novalens.fi

Novalensin puolella lanseerasimme uudistuvan Bioflexin, josta on saatavilla entistä enemmän vaihtoehtoja sekä kirkkaana että värillisenä. Suuremmat voimakkuudet, tooriset ja multifocal -linssit ovat uudistuneen linssin myötä tarjolla kaikille asiakkaillemme. 
Novalensin värivalikoima uudistui hieman vuoden alussa; uusimmat värimme Indigo Blue ja Amber ovat onnistuneesti löytäneet omat käyttäjänsä.

Uutena aluevaltauksena toimme markkinoille Ozean -kostutustipan, joka on vaikutukseltaan pitkäkestoinen silmätippa kuivasilmäisyyden oireisiin ja niiden ehkäisemiseen. Tuote sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille!

Olemme tänä vuonna täydentäneet A.I.O.S -kehysmallistojamme uusilla, upeilla brändeillä. Savile Row Titanium, Cocoa Mint sekä Louis Marcel ovat tuoneet lisää vaihtoehtoja laajaan valikoimaamme. Ympäristönäkökohdat huomioiva, innovatiivinen Botaniq on tulevaisuuden valinta. ARU Eyewear on tuonut valikoimiimme hienostuneen, erikoisemman säväyksen. Dilli Dalli -malliston lanseerasimme ajatellen pienten lasten ja nuorten tarpeita. Ensi kevään aurinkolasit ovat jo saatavilla! Vanhat, tutut brändit jatkavat valikoimissamme. Uutuutena 2023 myös Cocoa Mint -aurinkolasit.

A.I.O.S. ja Novalens osallistuivat yhdessä Villi ja Vapaa -tapahtumaan Katajanokalla elokuussa sekä Oulu Optometria Forum 2022-päiville. Kiitämme osastoillamme käyneitä, oli mukava nähdä Teitä kaikkia!

Vuodesta 2023 on tulossa meillä jälleen kehitysrikas. Kotisivumme ja verkkokauppamme yhdistyvät tietyiltä osin. Niitä uudistetaan käyttäjäystävällisempään suuntaan. Pyrimme parantamaan asiakaspalveluamme näin entisestään.Tavoitteenamme on löytää jatkossakin uusia tuotteita ja tuotemerkkejä, jotka täydentävät valikoimaamme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioiden. Kaikki palaute on meille enemmän kuin tervetullutta, jotta kehityssuuntamme on oikea.

Haluamme nöyrästi kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2022!

Hyvää Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2023 toivottavat;
Katariina, Marco, Otto ja Susanna