Novalensin ArtVisio -värit uudistuvat

Novalensin perusvärivalikoima on uudistunut! 18 upeaa värisävyä tarjoaa valinnanvaraa asiakkaalle!

Värivalikoimaamme on nyt lanseerattu kaksi uutta väriä. Aina niin suosittuihin ruskean sävyihin on iloksemme saatu uusi värivaihtoehto AMBER, jota voisi luonnehtia ruskeankeltaiseksi meripihkan sävyksi. Sinisiin sävyihin voimme tarjota myös uuden vaihtoehdon nimeltään INDIGO BLUE. Kyseinen uutuusväri on violetinsininen, jossa on ripaus orvokin sävyä.

Muutama tuttu väri on muuttanut värimateriaalisaatavuuden vuoksi hieman sävyään. Aiempi vaaleamman sininen sävymme royalblue soft on nykyään SKY BLUE. Vanha vihreän sävymme green, on uudelta nimeltään JADE. 

Myös EVERGREEN SOFT- ja PETROL –väreihin on tullut pientä sävymuutosta, kuitenkin niin vähän, että kyseisten värien nimet säilyvät ennallaan.

Vuoden vaihteessa valikoimastamme poistuivat niin ikään värimateriaalisaatavuuden vuoksi turkoosin sävyt; aqua ja aqua soft. Erikoisvärjäyksenä värjätyn, vanhan ”ruiskukka” –värin värjäys on samasta syystä ikävä kyllä myös lopetettu.

Kaikki värimme ovat läpikuultavia ja näyttävät siksi luonnollisilta silmissä. Lopullinen väri syntyy silmän oman värin ja värillisen linssin yhdistelmästä. Novalensilta on mahdollista hankkia perusvärivalikoimamme väreistä värimallisarja, jolloin linssien sovittaminen asiakkaalle helpottuu. Myös olemassa olevan värimallisarjan päivittäminen yksittäisillä värimalleilla on mahdollista. Meiltä on saatavilla taulukko, josta näkyy vanhojen värien vastaavuus uusiin väreihin.

Kaikki ArtVisio -värit ovat värjättävissä sekä lyhyen- että pitkän vaihtovälin piilolinsseihimme. Varastostamme löytyy kuukausilinssi Bioflex (hydrogeeliä), josta on sfäärisen lisäksi saatavilla toorinen versio pienellä sylinterillä. Lisäksi sfäärinen Biofinity (silikonihydrogeeliä) löytyy nykyisin varastostamme. Planoja, toorisia ja multifocal -linssejä on mahdollista myös värjätä.

Perusvärjäyksissämme noudatetaan tiettyjä vakiomittoja, mutta erikoisvärjäyksenä tehdään esimerkiksi läpivärjäystä sekä vakiomitasta poikkeavan pupillikoon tai iris-halkaisijan värjäystä. Myös mustan occlusive –pupillin tai pupillirenkaan värjäys on mahdollista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme! 

Värikkäin kevätterveisin; Katariina, Susanna, Otto ja Marco


Novalensin löydät myös Facebookista ja Instagramista @novalenspiilolinssit