Terveisiä messuilta!

Terveisiä messuilta!
A.I.O.S. + Novalens olivat mukana lauantaina kotimaisessa Villi & Vapaa -ostotapahtumassa Wanhassa Satamassa Helsingissä. Kiitos osastollamme vierailleille; oli ilo nähdä teitä kaikkia!

Esittelimme tapahtumassa muun muassa hiljattain lanseeratut upeat A.I.O.S. -kehysuutuutemme; Vera Wang, Kensie, JHane Barnes ja Savile Row Titanium. Myös ympäristönäkökohdat koko elinkaarensa ajan huomioonottava, Botaniq -mallisto, oli osana esittelypäivämme antia. Uusin tulokas valikoimiimme, näyttävä italialainen ARU Eyewear oli tapahtumassa ensiesittelyssä. Tämä – ei niin tavanomainen – mallisto kerää katseet ja herättikin kovasti kiinnostusta messuvieraissa. Tulemme mielellämme esittelemään tämänkin malliston kaikille kiinnostuneille!

Saimme iloksemme kertoa kävijöille myös Novalensin Bioflex -tuotesarjan uudistuksista; kuukausilinssit ovat nyt saatavilla entistä laajemmilla parametreillä. Uusi Bioflex -valikoima kattaa sfääriset ja tooriset RX -voimakkuudet mukaan lukien multifocal-toric -linssit. Kaikki Bioflex -linssiversiot ovat saatavilla myös värjättyinä.

Kävijät saivat myös tietoa Ozean -kostutustipoista, jotka täydentävät valikoimaamme. Tämä fosfaatiton ja säilöntäaineeton kostutustippa soveltuu myös piilolinssien kanssa käytettäväksi.

Osastollamme sai osallistua arvontaan, jossa palkintona oli Novalensin 18 väriä sisältävä värimallisarja.

Kerromme uutuuksista kaikille lisää pian, olkaahan kuulolla!

Messuterveisin;
Otto, Marco, Susanna ja Katariina