Hydro solution all-in-one piilolinssineste 360 ml

6,50  sis. alv 24 %

HYDRO piilolinssineste monipuolinen ja helppokäyttöinen all-in-on-piilolinssineste pehmeille piilolinsseille. HYDRO piilolinssinesteen pH-arvo on 7,4, joka on sama kuin kyynelten. Sopii erinomaisesti kaikkien pehmeiden ja värjättyjen piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin ja säilyttämiseen. HYDRO piilolinssineste on erityisesti suunniteltu silikonihydrogeeli piilolinsseille. Koostumuksensa ansiosta HYDRO piilolinssineste puhdistaa tehokkaasti sekä tarjoaa erityisen mukavuuden ja pitkään kestävän kosteuden. Pakkaus sisältää piilolinssikotelon.

Varasto loppu

Kuvaus

Käyttö: Pese kädet huolellisesti. Ota linssi kädelle ja lisää riittävästi piilolinssinestettä. Hiero linssiä kevyesti muutamien sekunttien ajan ja huuhtele linssit vielä nesteellä. Aseta puhtaat piilolinssit linssikoteloon ja täytetään puhtaalla HYDRO piilolinssinesteellä. Annetaan liota vähintään 4 tuntia. Huuhtele linssit vielä HYDRO piilolinssinesteellä ennen silmiin laittoa. Avattu pullo säilyy 90 vrk.

Koostumus: PHMB 0,0002%, Hydroxyethylcellulose 0,0525%, Poloxamer 407 0,235%, Polyquatermium 0,006%.

Brand

Soleko Lenses

Lisätiedot

Tuotemerkki

Soleko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.


HUOM! VALIKOIMISSAMME OPTIKKOLIIKKEILLE NYKYÄÄN MYÖS ZERO 6 -LINSSI! Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30. Jälleemyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus