Kertakäyttölinssit yllätysvärillä

24,00  sis. alv 24 %

Yllätyspaketin linssit ovat kertakäyttöisiä piilolinssejä eri väreissä.

Tarjoukseen sisältyvät linssit vahvuuksilla:  -1.00, -1.75, -2.50, -3.50, -4,25 ja +1,00. Näiden lisäksi voit tilata linssit myös ilman voimakkuuksia. Tarjoukseen ei voi sisällyttää hajataitto (toric)- ja moniteholinssejä (multifocal).

Linssipaketti sisältää 12 samanvahvuista linssiä eli jos silmissäsi on eri voimakkuudet, tulee Sinun tilata linssejä kaksi pakettia. Huomioithan, että linssien päiväys saattaa olla hieman lyhyempi kuin tuotteissamme yleensä.

Kirjoitathan lisätietokenttään voimakkuudet, joilla linssit haluat tilata. Myös muita toiveita voit meille esittää, pyrimme huomioimaan ne parhaamme mukaan. Kerrothan useamman paketin tilauksen yhteydessä, haluatko paketit samaa vai eri väriä. Pakkaamme mukaan myös piilolinssikotelon. Yllätämme Sinut!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.


Uusi osoitteemme: NOVALENS, Venekuja 1, 05720 Hyvinkää. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30 puh. 017-5522 841. Jälleemyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse novalens@novalens.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus