Kolmen kuukauden värilliset yllätyslinssit

24,00  sis. alv 24 %

Yllätyspaketin linssit ovat kolmen kuukauden värillisiä piilolinssejä eri väreissä.

Tarjoukseen sisältyvät linssit miinuspuolella -4.25 saakka. Plussapuolella saatavilla on voimakkuuksia +0.50, +0.75, +1.00 ja +1.25. Voit tilata linssit myös ilman voimakkuuksia. Tarjoukseen ei voi sisällyttää hajataitto (toric)- ja moniteholinssejä (multifocal).

Linssipaketti sisältää kaksi samanvahvuista linssiä eli jos silmissäsi on eri voimakkuudet, tulee Sinun tilata linssejä kaksi pakettia/paria. Huomioithan, että linssien päiväys on lyhyempi kuin tuotteissamme yleensä.

Kirjoitathan lisätietokenttään voimakkuudet, joilla linssit haluat tilata. Myös muita toiveita voit meille esittää. Kerrothan useamman paketin tilauksen yhteydessä, haluatko paketit samaa vai eri väriä. Pakkaamme mukaan myös jokaiselle parille piilolinssikotelon. Yllätämme Sinut!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.


Uusi osoitteemme: NOVALENS, Venekuja 1, 05720 Hyvinkää. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30 puh. 017-5522 841. Jälleemyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse novalens@novalens.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus