Tuotteemme

Olemme optisen alan sekä apteekkikosmetiikan maahantuonti- ja tukkuyritys. Erikoisalaamme ovat mm. kosmeettiset värilliset piilolinssit sekä erikoisvärjätyt piilolinssit esim. teatteri- ja elokuvakäyttöön. Tuomme maahan myös laajaa valikoimaa erityistarpeen piilolinssejä (mm. keratoconus, vaurioitunut/ leikattu silmä). Valikoimassa on niin pehmeitä, kovia kuin hybridipiilolinssejäkin. Näiden lisäksi tuomme maahan ranskalaista, herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille sopivaa värikosmetiikkasarjaa. Myös laadukkaita kirkkaita piilolinssejä saa meidän kauttamme. Kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme lähimmältä optikolta tai verkkokaupastamme.

Valikoimaamme pääset tutustumaan oikealla olevasta valikosta tai yläpalkista. Osa valikoimastamme on myös suoraan ostettavissa verkkokaupastamme.

Uusi osoitteemme: NOVALENS, Venekuja 1, 05720 Hyvinkää. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30 puh. 017-5522 841. Jälleemyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse novalens@novalens.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus