Eye Care Cosmetics -kosmetiikka

Herkälle iholle ja silmille sekä piilolinssien käyttäjille suunniteltu kosmetiikkasarja. Allergia-, ihotauti- ja silmälääkäreiden suosittelema.

35 vuotta sitten tuotemerkki Eye Care Cosmetics syntyi, kun ranskalaisen Laboratoires Contapharmin piilolinssien asiantuntijat olivat edelläkävijöitä kehittämään ihonhoito- ja meikkituotteita huomioiden erityisesti lukuisat piilolinssikäyttäjien vaatimukset.

Nykyään Eye Care Cosmetics tuotesarja sisältää laajan valikoiman herkän ihon ja silmien ihonhoito- ja meikkituotteita. Siitä on tullut korkean standardin tuotesarja, jota suosittelevat ihotauti-, allergia- ja silmälääkärit. Eye Care Cosmetics on myydyin apteekkikosmetiikkasarja Ranskan kauneuden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeissä/apteekeissa (paratharmacies, IMS paratrend).

Suomessa tuotesarja on myynnissä apteekeissa sekä kauneuden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeissä sekä Novalens.fi -verkkokaupassa. Mikäli olet kiinnostunut Eye Care Cosmetics -tuotesarjan jälleenmyynnistä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

 

SILMÄMEIKKI
KASVOMEIKKI
HUULET
KYNNET
PUHDISTUS JA HOITO

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus