JUMBO HUULIPUNA

JUMBO HUULIPUNA

Sisältää Piitä – F- vitamiinia – Panthenolia. Pii lisää huulten herkän ihon elastisuutta. F-vitamiini ja Panthenol kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa. Kynämallin ansiosta huulipunan levitys on nopeaa ja helppoa ja se on ideaalinen aktiiviselle naiselle. Pitkä kesto, kaunis kiilto, täyteläinen väri, mieto tuoksu sekä helppoa ja nopea levitys. Lanoliiniton, Karmiiniton, Nikkelitön, kromiton, lisäaineeton sekä parabeeniton. 18 sävyä.

 

 

NESTEMÄINEN HUULIPUNA

NESTEMÄINEN HUULIPUNA

Kuin ammattilaisen tekemät huulet. Innovatiivinen, herkälle iholle sopiva, tahraamaton ja nopeasti kuivuva koostumus, jonka ansiosta väri pysyy huulissa koko päivän jättämättä yhtään jälkiä. Valikoimassa intensiiviset värit, joissa hyvin täyteläinen pigmentti, mattapintainen ja miellyttävä viimeistely lopputulos. Eye Care Cosmetics nestemäinen huulipuna sisältää Piitä, F- ja E-vitamiiniä, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja pehmentävät huulia.  Eye Care Cosmetics herkälle iholle ja huulille tarkoitettu koostumus sopii kaikille huulille jopa erityisherkille ja allergisille. Parabeeniton. 6 sävyä.

 

 

RAJAUSKYNÄ

HUULTEN RAJAUSKYNÄ

Ultrapehmeä huulten rajauskynä, joka sisältää Karitevoita (shea butter) ja jojoba öljyä. Kynällä rajaat huulet hetkessä ja rajaus säilyy koko päivän. Hajusteeton, karmiiniton ja parabeeniton. 6 sävyä.

 

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus