RIPSIVÄRI HERKILLE SILMILLE (high tolerance)

Erittäin alhainen vaha pitoisuus, ihanteellinen herkälle silmiin ja piilolinssien käyttäjille, tämä hajusteettoman ripsivärin pH-taso on säädetty silmänympärys alueelle sopivaksi. Sisältää E-vitamiinia. Lopputuloksena on koko päivän kestävät luonnolliset ripset, ilman hilseilyä. Nikkelittömiä harjaksia ja automaattinen puhdistus ennen täyttöä. Parabeeniton. 4 sävyjä.

 

 

PIDENTÄVÄ RIPSIVÄRI (long lash)

Tämä ripsiväri pidentää ja tuo volyymia ripsiin, ihanteellinen herkille silmille ja/tai piilolinssien käyttäjille. Naisille, jotka haluavat pitkät ja erotellut ripset, jossa silmät näyttävät isommilta, mutta silti hellävaraisesti. Sisältää E-vitamiinia. Hajusteeton, ei sisällä kromia, karmiinia tai parabeeneja. 3 sävyjä.

 

 

 

VEDENPITÄVÄ TUUHEUTTAVA RIPSIVÄRI (volumizing waterproof)

Ihanteellinen tuote kaikille niille, jotka haluavat vedenpitävän tuuheuttavan ripsivärin, jolla saat volyymia ja näyttävyyttä ripsiin ilman paakkuuntumista. Sopii jopa herkimmille silmille tai allergikoille.

Ainoa herkkäsilmäisille tarkoitettu vedenpitävä koostumus, jossa on 0 % vahaa, jonka ansiosta silmäluomien etureunan rauhasiin ripsien juuressa ei aiheudu haittoja. Eye Care Cosmeticsin vedenpitävä tuuheuttava ripsiväriin on myös lisätty orgaanista piitä vahvistamaan ja tuomaan intensiivisyyttä ripsiin. Parabeniton. 3 sävyjä.

 

 

RAJAUSKYNÄ

Erittäin hellävarainen kynä, sopii jopa herkimmille silmille. Sisältää

Karitevoita (Shea Butter), Jobaba öljyä ja E-vitamiinia. Hajusteeton, karmiiniton, kromiton ja parabeeniton. 19 sävyjä.

 

 

VEDENPITÄVÄ LUOMIKYNÄ

Lisätty Piitä, E- ja F- vitamiinia. Pii ja F-vitamiini vahvistaa ja edistää elastisuutta silmän alueen hienoa ihoa. E-vitamiini tunnetusti torjuu ikääntymisen merkkejä. Vedenpitävä koostumus ja kestävä pito joko mattamainen tai helmiäismäinen viimeistely. Nopea levitys kynällä ja viimeistely sormilla. Ei sisällä kromia, säilöntäaineita, karmiinia tai parabeenejä. 18 sävyä.

 

 

LUOMIVÄRI

Erittäin pehmeässä luomivärissä täydellinen pito, ei valu silmän juonteisiin, tuntuu mukavalta ja sileältä. Sopii erityisesti herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, ei sisällä karmiinia tai kromia. Luomiväri korostaa silmien väriä kauniilla ja erittäin puhtailla pigmenteillä. Parabeeni vapaa. 8 sävyjä.

 

 

VEDENPITÄVÄ KULMAKYNÄ

Vedenpitävä kulmakynä herkille ja allergialle alttiille silmille. Sisältää piitä. Vedenpitävä ja kestävä pito kaikissa olosuhteissa. Lisää väriä ja muotoile kulmat tasaiseksi. Erittäin tarkka harja muotoilee kulmakarvat jättäen täydellisen ja luonnollisen lopputuloksen. Säilöntäaineeton, parabeeniton.

Käyttö: Harjaa kulmakarvat, lisää väriä pienin ylöspäin olevin vedoin kulmakarvan mukaisesti. Harjaa uudelleen levittäen ja pehmentäen väriä. 2 sävyä.

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus