Artvisio Novalens -värit

ArtVisio NOVALENS -VÄRIT

Kaikki värimme ovat läpikuultavia ja näyttävät hyvin luonnollisilta silmissä. Lopullinen silmän väri syntyy silmän oman värin ja värillisen linssin yhdistelmästä. Perusvärivalikoimaamme kuuluu 18 upeaa väriä.

Värillisiä linssejä on saatavilla useita erilaisia:

  • kuukausi- ja pitkän vaihtovälin piilolinssejä
  • sfäärisiä, toorisia ja moniteho -piilolinssejä
  • silikonihydrogeeli-, hydrogeeli- ja HEMA -materiaalista valmistettuja piilolinssejä

Värjäämme optikkoliikkeille tilauksesta myös muiden valmistajien piilolinssejä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat lähettää linssejä meille värjäykseen.

Vakiona värjäämme värialueen halkaisijaksi 11,5mm ja pupilliaukon halkaisijaksi 4,5mm. Erikoistilauksesta värjäämme linssejä myös ilman pupilliaukkoa tai erikokoisia pupilliaukkoja tai värialueen halkaisijoita.

Teemme myös muita värjäyksiä erikoistilauksesta (mm. teatteri- ja elokuvalinssit, häikäisynestolinssit sekä muut kosmeettiset linssit). Lisätietoja täältä tai asiakaspalvelustamme!

Kiinnostuitko tuotteesta? Jälleenmyyjä;  ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Kuluttajana voit tutustua Novalens -väreihin lähimmässä optikkoliikkeessäsi.

1.11.2020 ALKAEN VALIKOIMISSAMME OPTIKKOLIIKKEILLE MYÖS ZERO 6 -LINSSI! Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30. Jälleenmyyjät voivat jättää meille tilauksia myös sähköpostitse ja nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Piilota tämä ilmoitus