Novalens -värit

NOVALENS VÄRIT

Kaikki värimme ovat läpikuultavia ja näyttävät hyvin luonnollisilta silmissä. Lopullinen silmän väri syntyy silmän oman värin ja värillisen linssin yhdistelmästä. Perusvärivalikoimaamme kuuluu 18 upeaa väriä.

Värjäys on saatavilla seuraaviin piilolinsseihin:

Kuukausilinssit:

BioFlex  (spheric, toric)

Xtensa (toric, multifocal)

ArtVisio Life (spheric, toric)

6-12 kuukauden piilolinssit:

Starsoft 40UV

 

Värjäämme optikkoliikkeille myös muiden valmistajien piilolinssejä. ArtVisio-värilliset piilolinssit ovat meidän värjäystuote muiden valmistajien linsseille, ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli haluat lähettää linssejä meille värjäykseen.

Vakiona värialueen halkaisija 11,5mm ja pupilliaukon halkaisija 4,5mm (myös ilman pupilliaukkoa sekä muut pupillin ja värialueen halkaisijan koot mahdollisia erikoistilauksesta)

Teemme myös muita värjäyksiä erikoistoiveena (mm. teatteri- ja elokuvalinssit, häikäisyn estolinssit sekä muut kosmeettiset linssit). Lisätietoja täältä tai ota yhteyttä!

Kiinnostuitko tuotteesta? Jälleenmyyjä ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Kuluttajana voit tutustua Novalens-väreihin lähimmällä optikollasi.

Toimitus kaikkialle Suomeen 2,90€. Ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuskuponki seuraavaan tilaukseen. Piilota tämä ilmoitus